В и Д Авто - Авточасти, София

София, ул. Д-р Борис Вълчев 20

www.vdauto.com

Брой преглеждания на фирмата: 3815

Hад 22 години В&Д Авто е оторизиран вносител на Бългаския пазар на висококачествени oригинални резервни части, участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия. За тези години В&Д Авто и нейните партньори успяха да популяризират и да направят достъпни за нашия пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR ... Виж повече
АВТОМОБИЛИ > АВТОЧАСТИ > В и Д Авто - Авточасти, София

Описание

Hад 22 години В&Д Авто е оторизиран вносител на Бългаския пазар на висококачествени oригинални резервни части, участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия.

За тези години В&Д Авто и нейните партньори успяха да популяризират и да направят достъпни за нашия пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR , HEPU, BERU и др. За детайлно представяне на продуктовия портфейл на В&Д Авто моля кликнете тук.

Услуги

Множество от нашите корпоративни клиенти избраха В&Д Авто като надежден партньор за поддържането на складови наличности за техния автопарк. 

Гарантираното качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и непроменящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане&n

Прочети повече