Ветеринарна клиника Изгрев, Бургас

Бургас, ж.к. Изгрев 94-1

www.burgosvet.com

Брой преглеждания на фирмата: 2825

Ветеринарна клиника Изгрев отваря врати през 2006г. Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област. Клиниката разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и морфология /, ... Виж повече
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ > ВЕТЕРИНАРНА ЛЕЧЕБНА ДЕЙНОСТ > Ветеринарна клиника Изгрев, Бургас

Описание

Ветеринарна клиника Изгрев отваря врати през 2006г. Средата на 2008г. е открит Рентгенов Кабинет към Клиниката, който е първият лицензиран такъв на територията на Бургаска област.
Клиниката разполага с Ехограф, ЕКГ-апарат, Ултразвуков скалер за почистване зъбния камък на домашните любимци, Стоматологична турбина, Апарати за изследване на кръв/биохимия и морфология /, Машина за Инхалационна анестезия, Кислороден Преобразувател. Разполага и с необходимата апаратура и тестове за извършване на дерматологични изследвания, копропроби, урина- биохимия и седимент, изследвания за кръвни паразити и вирусни заболявания, тестване за дерматофити, Биопсични изследвания.
Екипът от ветеринарни лекари освен работата с изброените по-горе уреди, извършва и хирургични интервенции: ортопедични, онкологична хирургия с реконструкция, коремни операции, операции в областта на главата, козметични операции. Извършва се и подстригване – хигиенно и естетично.

Работно време

Понеделник - Петък 08:30-12:00 и 13:30-19:30

Събота: 09:00-12:00 и 13:00-17:30

Неделя и национални празници: 09:00-14:00