Виенска сладкарница Джулиано, София

София, бул. Княз Александър Дондуков 57

www.juliano.bg

Брой преглеждания на фирмата: 5484

С огромно уважение и отговорност, работим за вас от 1997 г. до днес. През всичките тези години, Виенска сладкарница Джулиано означава традиция в качеството: свежа храна от внимателно подбрани продукти, поднесена в комфортна и приятелска атмосфера. Собствено производство на торти и сладкиши с превъзходен вкус, приготвени от първокласни материали, без ... Виж повече
ЗАВЕДЕНИЯ > СЛАДКАРНИЦИ > Виенска сладкарница Джулиано, София

Описание

С огромно уважение и отговорност, работим за вас от 1997 г. до днес. През всичките тези години, Виенска сладкарница Джулиано означава традиция в качеството: свежа храна от внимателно подбрани продукти, поднесена в комфортна и приятелска атмосфера. Собствено производство на торти и сладкиши с превъзходен вкус, приготвени от първокласни материали, без консерванти, без изкуствени оцветители и без замразяване.

Ние ценим добрия вкус, перфектното обслужване и предпочитанията на клиента. Като добавим и стратегическото местоположение, в самия център на София, Виенска сладкарница Джулиано е любимо място за срещи, вкусен обяд или ежедневно сладко удоволствие. Важни за нас са и малките ни клиенти, за които организираме детски партита, рождени дни и най-новото - специално ученическо меню.