Вила "Максимус", Велико Търново

с. Велчево, Велико Търново

villa-maximus.com

Брой преглеждания на фирмата: 1085

С удоволствие Ви представяме луксозно обзаведената вила Максимус, която се намира в живописното село Велчево,област Велико Търново , разположено в предпланинските части на Стара планина. Районът дава възможност за риболов, екопоходи, плуване, спорт в планината, каране на велосипеди, посещения на исторически забележителности /наблизо са разположени уникални манастири/.Това е мястото за ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ВИЛИ > Вила "Максимус", Велико Търново

Описание

С удоволствие Ви представяме луксозно обзаведената вила Максимус, която се намира в живописното село Велчево,област Велико Търново , разположено в предпланинските части на Стара планина.


Районът дава възможност за риболов, екопоходи, плуване, спорт в планината, каране на велосипеди, посещения на исторически забележителности /наблизо са разположени уникални манастири/.Това е мястото за всеки, който търси истинска почивка и зареждане с неподправената енергия на природата.

В красиво озеленената градина има два басейна, игрище за волейбол, баскетбол, тенис на корт. Външният бар и барбекю ще Ви дадат възможност да се насладите на добрата кухня и изисканите питиета на открито. От нашата винарна ще предложим изключително богата колекция на висококачествени вина за всеки вкус .

Комплекса впечатлява с внимателния избор на всеки детайл в обзавеждането и декорацията, които ви потапят в един различен свят.

На първия етаж са раз

Прочети повече