Вилно селище Момчил, Балчик

Балчик, ул. 4 №9

Брой преглеждания на фирмата: 2994

Вилно селище Момчил разполага с 4 самостоятелни луксозни вили. Къщите са на два етажа, с капацитет от 6 редовни легла плюс разтегателен диван. Всяка от тях разполага с трапезария, кухня, 3 спални помещения с балкони, 3 бани, в едната от които има хидромасажна вана, 4 тоалетни и просторна панорамна тераса ...Виж повече
ТУРИЗЪМ > ВИЛНО СЕЛИЩЕ > Вилно селище Момчил, Балчик

Описание

Вилно селище Момчил разполага с 4 самостоятелни луксозни вили. Къщите са на два етажа, с капацитет от 6 редовни легла плюс разтегателен диван. Всяка от тях разполага с трапезария, кухня, 3 спални помещения с балкони, 3 бани, в едната от които има хидромасажна вана, 4 тоалетни и просторна панорамна тераса на покрива. Налична е кабелна телевизия със сателитни канали, както и климатик. Вилното селище разполага с барбекю, градина и детска площадка. Осигурен е безплатен паркинг.
Местния плаж, магазини и ресторанти са на 10 минути пеша. На 200 метра има автобусна спирка, а на 3-4 км се намира центъра на Балчик, Ботаническата градина на града и голф игрище. За 10 минути с кола се стига до съоръжения за конна езда. Летище Варна е на 35 км.