ВК Комерсиал Европродукт ООД - Дистрибуция на хранителни стоки

София, бул. Самоковско шосе 2Л

www.vk-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 4547

Фирма "ВК Комерсиал Европродукт" ООД е създадена през 1992 г. Работим като изключителен дистрибутор за България на световно известни марки хранителни продукти като Bonduelle, Barilla, Kikkoman, Bornier, CEMOI, Kuehne, Lesieur, Teisseire, Bonne Maman, Saupiquet. Координацията на дейността се осъществява от централния офис в София, като в по-големите градове на страната ... Виж повече
УСЛУГИ > ДИСТРИБУЦИЯ > ВК Комерсиал Европродукт ООД - Дистрибуция на хранителни стоки

Описание

Фирма “ВК Комерсиал Европродукт” ООД е създадена през 1992 г. Работим като изключителен дистрибутор за България на световно известни марки хранителни продукти като Bonduelle, Barilla, Kikkoman, Bornier, CEMOI, Kuehne, Lesieur, Teisseire, Bonne Maman, Saupiquet.

Координацията на дейността се осъществява от централния офис в София, като в по-големите градове на страната имаме свои търговски представители и складове или работим с независими поддистрибутори, които извършват доставка на място. Компанията предлага цялостна система от търговски услуги, която включва продажби, маркетинг, бранд мениджмънт, мърчандайзинг и логистика.

Наши партньори са големите търговски вериги като Metro, Billa, HIT, Пикадили, Carrefour, Фантастико, 345 и др. Разполагаме с добре развита мрежа в HoReCa сектора, благодарение на широката ни гама от продукти, които са подходящи за изисканите ресторанти и хотели.

Всеки клиент е важен за нас – им

Прочети повече