Силвия Косева | частен съдебен изпълнител, гр.Велико Търново

гр.Велико Търново, ул.Цанко Церковски, №38, вх. В

Брой преглеждания на фирмата: 1702

Силвия Косева e частен съдебен изпълнител, който извършва принудително изпълнение на съдебни решения и събира вземания на физически и юридически лица. ЧСИ Силвия Косева, защитава обществения интерес, като се ръководи от принципи на камарата, върховенството на закона, прозрачност, отговорност и професионализъм. Частният съдебен изпълните е лице, на което държавата е ... Виж повече
УСЛУГИ > ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ > Силвия Косева | частен съдебен изпълнител, гр.Велико Търново

Описание

Силвия Косева e частен съдебен изпълнител, който извършва принудително изпълнение на съдебни решения и събира вземания на физически и юридически лица. ЧСИ Силвия Косева, защитава обществения интерес, като се ръководи от принципи на камарата, върховенството на закона, прозрачност, отговорност и професионализъм.

Частният съдебен изпълните е лице, на което държавата е възложила изпълнение на частни и публични вземания и предоставя правото да извършва дейности като:

  • събиране на вземания от физически и юридически лица
  • налагане на запор на движими вещи и недвижими имоти
  • запечатване на помещения, оборудване и превозни средства

Тарифите на действия, извършвани от Частен съдебен изпълнител Силвия Косева са определени в таксите и разноските към закона за частните съдебни изпълнители. ЧСИ Силвия Косева е избрала да защитава интереса на обществото и да поддържа високо доверие и уважение на обществеността.

Прочети повече

Работно време

Понеделник : 09:00 - 17:00

Вторник: 09:00 - 17:00

Сряда: 09:00 - 17:00

Четвъртък: 09:00 - 17:00

Петък: 09:00 - 17:00

Събота: почивен ден

Неделя: почивен ден