Западна офис компания - Канцеларски материали и офис консумативи, Перник

Перник ул. Райко Даскалов 1

Брой преглеждания на фирмата: 4799

"Западна офис компания" полага началото си през 2007г. с основна дейност търговия и дистрибуция на канцеларски материали, офис консумативи, офис и училищно обзавеждане и оборудване, ученически пособия, също доставка на минерална и трапезна вода за офиса и дома. Въпреки трудностите и в условията на голяма конкуренция "Западна офис компания" се ... Виж повече
ТЪРГОВИЯ > ОФИС ТЕХНИКА > Западна офис компания - Канцеларски материали и офис консумативи, Перник

Описание

„Западна офис компания” полага началото си през 2007г. с основна дейност търговия и дистрибуция на канцеларски материали, офис консумативи, офис и училищно обзавеждане и оборудване, ученически пособия, също доставка на минерална и трапезна вода за офиса и дома. Въпреки трудностите и в условията на голяма конкуренция „Западна офис компания” се оказа незаменим и ценен партньор на стотици клиенти в намирането на офис решения и оптимизиране на работния процес с материали и консумативи.

            Усмивката на клиент е най-голямото предизвикателство и щастие за екипа на "Западна офис компания". Екипът е създаден като добър и отговорен колектив през годините. Споделяме общи ценности и се стремим към по-добри резултати всеки ден. Отговорно изпълняваме ангажиментите, които поемаме, правим това, което обещаваме ефективно и в срок.

 

Ние Ви пр

Прочети повече