Зеленика - Семеен хотел с. Велика

с. Велика

www.zelenika-bg.com

Брой преглеждания на фирмата: 2914

На 3 км от морския бряг в тишината и спокойствието на Национален парк Странджа. Чудесното съчетание на красивият плаж, прохладата на гората през горещото лято и уюта и спокойствието на българското село ще направят Вашата лятна почивка незабравима. За любителите на активната почивка хотелът предлага фитнес зала и сауна, а ... Виж повече
ТУРИЗЪМ > ХОТЕЛИ > Зеленика - Семеен хотел с. Велика

Описание

На 3 км от морския бряг в тишината и спокойствието на Национален парк Странджа. Чудесното съчетание на красивият плаж, прохладата на гората през горещото лято и уюта и спокойствието на българското село ще направят Вашата лятна почивка незабравима.

 

За любителите на активната почивка хотелът предлага фитнес зала и сауна, а през летните месеци и открит външен басейн. На разположение на почиващите е и безплатен велосипеден парк. За тези които не желаят да използват услугите на ресторанта е осигурена механа с барбекю и кухня, където могат да си приготвят храната сами.

 

Ресторантът е подходящ за изискани коктейли и промоции, за приятелски събирания и за интимни вечери, в които добрата храна и питиета са задължителни. Майсторите в нашата кухня обогатяват непрекъснато менюто. Добрата храна е съчетана с превъзходна селекция от бели и червени вина, подбрани за ценители.

 

Село Велика е подходящо за хората желаещи да

Прочети повече