ЗКУ АД - Завод за каучукови уплътнители, с. Горно Ботево

с. Горно Ботево

Брой преглеждания на фирмата: 3697

ЗКУ АД е основан през 1968 г. на територията на гр. Стара Загора като самостоятелно предприятие в рамките на ДСО "Хидравлика" с основна дейност: производство и задоволяване потребностите от каучукови уплътнители на заводите от обединението произвеждащи хидравлични и пневматични изделия. От 1986г. Заводът се помещава в новопостроените производствени халета и ...Виж повече
ПРОИЗВОДСТВО > КАУЧУКОВИ ИЗДЕЛИЯ > ЗКУ АД - Завод за каучукови уплътнители, с. Горно Ботево

Описание

ЗКУ АД е основан през 1968 г. на територията на гр. Стара Загора като самостоятелно предприятие в рамките на ДСО „Хидравлика“ с основна дейност: производство и задоволяване потребностите от каучукови уплътнители на заводите от обединението произвеждащи хидравлични и пневматични изделия.
От 1986г. Заводът се помещава в новопостроените производствени халета и административен корпус в с. Горно Ботево (на 15км източно от Стара Загора) и е оборудван с високо производителна техника от Италия и Франция. Oт 2001г. основните технологични мощности са оборудвани с компютърно управление на технологичните режими.

В своето управление политиката на ръководството на ЗКУ – АД е била насочена винаги към постигане на стратегическите цели:
• произвеждане на продукция с високо качество,  удовлетворяващо напълно всички изисквания и потребности на клиента,
• налагане на бизнес сътрудничество гарантиращо кор

Прочети повече