Уведомление

Начало Уведомление

Уведомление

  

Уважаеми клиенти и посетители,
през последните месеци разбрахме от наши партньори, че са системно притеснявани от нелоялни конкуренти в областта на интернет маркетинга. Има много недобронамерени компании, които се свързват с Вас, с цел да подновите договор за услуги, които не сте ползвали при тях. Често подобни дружества се представят от наше име или от името на други коректни фирми в областта, с идеята да Ви подведат.
Когато ползвате интернет услугите на избрана от Вас фирма, изисквайте документи, потвърждаващи истинността на сделката, като за това, ние от СКАЙ ПРАЙМ ЕООД, предоставяме на клиенти си уникален договор, съпровождан от оригинална фактура, който да имате за удостоверение и Ваша сигурност, при ползване на някоя от нашите услуги.
За да се предпазите от злоупотреби и да може да сигнализирате за тях, ето какво е важно да направите, в случай че получите обаждане от фирма, предоставяща дистанционни интернет услуги, за които имате съмнения, че сте ползвали някога:

  • Изисквайте името на човека, с когото разговаряте, негов телефон за връзка и точното наименование на фирмата, от която се обажда.
  • Ако целта на обаждането е подновяване на услуга, изискайте копие от фактурата, по която е наредено последното плащане.

Преди да заплатите получената документация, сверете данните, както на Вашата, така и на фирмата, с която Ви предстои да работите!
Следете внимателно документите, които получавате, дали са от СКАЙ ПРАЙМ ЕООД, за да бъдете сигурни и спокойни, когато извършвате плащането.
Ако получавате подобни обаждания, които смятате за измамни или недобронамерени, веднага можете да се свържете с нас на телефон 0885 182 370 с цел да предотвратим бъдещи такива!
Бъдете предпазливи!

about-user