Често задавани въпроси

Начало FAQS

Често задаванивъпроси

  

До този момент, месечно, платформата Official-portal.com има средно над 8 000 уникални посещения, което я прави отличен избор за реклама и оптимизиране на бизнеса Ви в интернет пространството.

Разбира се, това е възможно и се дължи на добре структурираната платформа Offcial-portal.com, която се съобразява с най – новите тенденции за оптимизация в Google.

Нашите услуги Ви дават отлична възможност да направите едно голямо и полезно допълнение към външната SEO оптимизация на сайта Ви, от която той има непрекъснaтo нужда, за да се класира на все по - добри позиции в търсачката на Google.

При използване на абонаментните ни планове, Вие получавате изцяло безплатна поддръжка на рекламното Ви представяне в Официален портал, през целия срок на ползване, като разбира се Ви даваме и възможност Вие сами да го правите посредством удобен административен панел.

При ползване на която и да е от нашите услуги Вие получавате 14 дневен гаранционен период, в който да отговорим на изискванията и очакванията Ви, в противен случай, инвестицията, която сте вложили в услугата, ще Ви бъде изцяло възстановена, като всичко това Ви подсигуряваме с предоставяне на оригинална документация, доказваща Вашите права по ползване на услугата и плащането, което сте извършили за нея – договор и фактура, подписани и подпечатани от наша страна.

При интерeс от Ваша страна, ще Ви се предоставя напълно изчерпателна статистика за услугата, която сте избрали да ползвате, като може да я получавате на Вашия имейл адрес в края на всеки месец, в който услугата е активна.

Периодът, необходим за актуализиране на данните Ви, при подадена от Вас заявка, е в рамките на 24 часа, като материалите, които желаете да актуализираме, може да изпратите на имейла, посочен в договора, предоставен от нас.

При преустановяване на услугите, които ползвате при нас, Вие губите възможността да получите едно наистина добро представяне на фирмата Ви в интернет пространството.Ако сме създали и поддържали голям трафик към Вашата уеб страница, има опасност той да се намали, при което външната Ви SEO оптимизация да понижи активността си и така да загубите позиции в търсачката на Google, а при липсата на сайт - драстично да намалите Вашата популярност в интернет. Относно услугата Google local search - отчасти продължава да е активна, понеже е изградена посредством безплатна платформа на Google – Google My Business (Google Places), но поддръжката и оптимизирането ѝ от нашите сертифицирани експерти в областта, се преустановява, оставяйки на сигурно място във Ваши ръце.

Ползвайки услугите на Официален портал, подпомагате външната SEO оптимизация на сайта Ви в Google. Предлагаме на Вашето внимание една оптимизирана и структурирана със стил платформа, предоставяща голям кръг от възможности за ползване. Банерите в Официален портал дават възможност на всички посетители да достигнат до Вашия фирмен сайт или официалното Ви представяне в портала, което включва голям набор от варианти да представите дейността на Вашата фирма и предлаганите от нея продукти или услуги. С всичко това, ние гарантираме за качествена реклама и оптимизация на фирмата Ви в итернет пространството.

Предоставят Ви се оригинален договор, подписан и подпечатан от наше име, за услугата, която сте избрали да използвате и фактура за извършеното плащане от Ваша страна.

От Ваша страна е необходимо да ни предоставите всички материали (текст, снимки, ключови думи, с които желаете да ви откриват в търсачката на портала и Google, лого, което да използваме за представянето на фирмата Ви и др.),които са ни нужни да приложим и обработим за постигане на най-добри резултати.Ако нямате възможност да ни предоставите данните, от които имаме нужда,нашите експерти в различни области на брандирането ще направят всичко възможно да съдействат до най-малкия детайл.

Разбира се. Като виждаме, че имате по-сериозен интерес, към това което Ви предлагаме, маркетинг отделът ни ще създаде за Вас по-добри условия и допълнителни преференции, от които ще останете доволни и приятно изненадани.

Ще се радвате на отлични резултати, които ще оставят във Вас приятното чувството на добре свършена работа, гарантирайки на 100% възвръщаемост на инвестициите, които сте вложили в реклама и оптимизация на Вашия бизнес, чрез нас. Внимателното ни отношение и подход към Вас, с което приемаме всяка възложена задача, ще Ви пренесе в една комфортна работна среда , където целта ни е да оправдаем Вашите очаквания и желания. Именно големият поток от посетители месечно (над 8000), правят услугите ни толкова атрактивни и полезни за Вас.

about-user