Рекламно участие в уеб сайт - необходимо или може без него ? - СКАЙ ПРАЙМ

Защо е нужно рекламното участие? Не е една причината, поради която е необходимо рекламното участие в official-portal.com . Официалният портал на България е един от най - бъзро развиващите се и посещавани сайтове за последната година. Това играе огромна роля за Вас и Вашата дейност в интернет, защото рекламното участие Ви осигурява непрекъснати посещения и препратки към Вашия фирмен уеб сайт, оналй магазин или портал. За Вас Официален портал на България изготвя интересно текстово представяне, използва всякаква информация, снимки, видео, контакти, адреси, фейсбук страници, статии, всичко необходимо , за да се подобри видимостта на сайта Ви и да бъдете по - лесно и по - достъпно откриваеми за Вашите клиенти.

ПОДДРЪЖКА НА LINUX ОС ОТ Sky Prime Optimization

Несъмнено сървърите са ядрото на компютърната мрежа. Правилната поддръжка и конфигуриране на платформите е от особено значение за сигурността и непрекъснатата работа на съответните звена. Ние от Sky Prime можем да се погрижим за поддръжката на Вашите Linux операционни системи. Голямото предимство е времето за реакция на нашите администратори. Водим пълно описание на инфраструктурата, което ни помага за по - адекватна реакция. При Ваше желание описанието ще Ви бъде предоставено безплатно. Ето и опциите към услугата: - анализиране на системните логове и отстраняване на потенциални проблеми; - интегриране на нови технологии в съществуващ дейта център; - изпълнение на рутинни проверки на системата и приложенията към него; - създаване на услуга за архивиране на информацията, намираща се на сървърите; - прилагане на системни ъпдейти, пачове и конфигурационни промени; - инсталиране и конфигуриране на нов хардуер и софтуер; - изграждане на защитена свързаност към вътрешна инфраструктура; - след обстойно запознаване с всички системи - създаване на документация и графично оформление; - управление на потребителски профили (създаване, смяна на парола и други); - изследване при докладван проблем; - тунингове на текущата система; - поддръжка на работни станции на служители; - структурно окабеляване; с няколко думи - поддръжката включва ежедневен мониторинг, редовно архивиране на информацията, филтриране от нежелана поща, антивирусна защита и всички други нужди, които биха възникнали при работата и оптимизирането на Вашия сървър. Защо имате нужда от поддръжка? Разбира се, че нужда има. Вашият системен администратор ще се грижи за защитата на Вашите сървъри(за да няма пробиви в системата), с ограничен достъп до администраторските настройки, следи за нови Featuers и ъпдейти, които да вгради и съответно за новооткрити слабости и дупки в защитата. За да бъдете спокойни, че няма да станете жертва на хакерска атака, наша грижа е да поддържаме антивирусния софтуер и защитната стена с актуализирани антивирусни дефиниции. За да са достъпни най-новите допълнения и функционалности , инсталираме кръпки и актуализации за вашите ОС, още при излизането им. Защо Ние, а не Вие? Ние сме професионалисти. Не сме герои, но разбираме от работата си. Ако не сте сигурни в уменията си, по - добре не рискувайте, защото често малки проблеми се разрастват в големи, благодарение на непрофесионалната намеса. Освен това, изисква се време и внимание. Не допускайте зле поддържани сървъри да пречат на работата Ви, сигурността или защитата Ви. Предлагаме Ви квалифицирана работа, като всеки клиент може да се свърже със своя администратор по всяко време, при възникнали грешки или проблеми!

ПОДДРЪЖКА НА FACEBOOK СТРАНИЦА ОТ Sky Prime Optimization

Всеки бизнес има нужда да знае какво харесва и предпочита потребителят и какво се иска, за да се подобри продукта или рекламата. Ето защо, от Sky Prime , представяме за Вас тази услуга, която Ви дава възможност да следите мнения и коментари, както и изграждане на лично отношение между бизнеса и клиентите. Всеки потребител, посещаващ Вашата фейсбук страница, изгражда един стабилен канал за реклама на Вашия бизнес, което увеличава трафика, както към Вашата страница, така и към Вашия сайт. Какво представлява поддръжката на Facebook страници? Поддръжката на Facebook страници е отчасти сходна с тази на уеб сайтовете - и тук става дума за обновяване на информацията, смяна, добавяне или премахване на снимки, видеа, статии, линкове, постове и всичко друго, което е включено към вашата Facebook страница. Разбира се, преди да започнем, правим анализ на страницата, за да разберем къде са слабите и черти, от какво има нужда, за да добие по - голямо посещение и потребление, и чак тогава стартира нашата работа! Вашата собствена фирмена Facebook страница ще дава възможността на Вашите потребители да се запознаят с естеството на Вашия бизнес, да харесват публикациите и да изказват своето лично мнение, както и да препоръчват Вашата фирма на своите приятели във Facebook. Така, те ще имат пряка връзка с Вас и мнозина от тях, всъщност ще станат и Ваши потенциални клиенти. Защо имате нужда от поддръжка? Да, създаването е лесна работа, но поддръжката? Не всеки администратор може да види реално къде греши. А не е и задължително да е сгрешил някъде. Но нашата работа е да анализираме, поправяме, обновяваме и да дадем страхотен тласък на Вашата страница към прогрес. Опитът, който сме натрупали с времето, ни дава възможност за експедитивен преглед и оценка и откриване на грешки и тяхното отстраняване. Но и ако това не Ви е достатъчно, тогава към поддръжката ще добавим и потреблението, което може да достигне до няколко хиляди нови потребители месечно. На Вашата фирмена страница ще бъдат посочени всички данни за Вашата компания като предмет на дейност, телефони за връзка, седалище и адрес на управление, местоположение на вашите офиси, магазини и всякаква друга необходима информация. Несъмнено Facebook пространството е мястото, където Вашата реклама може да се види от голям брой потребители и да доведе до увеличаване на Вашите продажби и приходи. Защо Ние, а не Вие? Много са причините, поради които е добре всякакъв вид поддръжка, а дори и тази на Facebook страница, да бъде оставена в ръцете на професионалисти. Освен това, ние Ви пестим и ценно време, което може да използвате много по пълноценно за Вашата дейност. Нищо не губите от една добре развита и направена фейсбук страница, тъй като нашият екип има опит в сферата и много бързо и лесно ще види пропуските Ви, или на какво да наблегнете предимно, като винаги може да ни споделите и Вашите идеи или желания, без притеснение!

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БУТОНИТЕ ЗА СПОДЕЛЯНЕ И ХАРЕСВАНЕ ?

От Sky Prime препоръчваме инсталирането на удобни бутони във всяка една платформа, чрез които потребителите да получават възможност за лесно споделяне и хaресване на фирмените страници в социалните мрежи като Twitter, Facebook и т.н. Имайте предвид, че линковете от социалните мрежи са обозначени като NoFollow, но броят на коментарите, споделянията и харесванията, които имате се възприема много добре от Google като социални сигнали, оказващи голямо значение за рейтинга на платформата Ви в търсачката.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСТАВЯНЕТО НА ЛИНКОВЕ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА FACEBOOK КЪМ ПЛАТФОРМАТА ВИ

От Sky Prime съветваме, когато имате нова промоция или съобщение в уеб сайта Ви, да създавате публикация с линк към него във Facebook. Постването на интересни изображения, видео материали или части от съдържанието на даден текст от платформата Ви, води до натрупване на входящи линкове и допълнително увеличава посещенията в нея.

СОЦИАЛНАТА МРЕЖА LINKEDIN И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО ПРЕДОСТАВЯ

От Sky Prime препоръчваме да създадете актуален профил в социалната мрежа LinkedIn, чрез който да публикувате информация, която да е пряко свързана с продуктите и услугите, които предлагате. В LinkedIn имате възможността да откриете потенциални служители за фирмата Ви, както и нови партньори. Имайте предвид че това е най-голямата мрежа за създаване на бизнес oтношения и контакти.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА LINKEDIN

Социалната мрежа LinkedIn се употребява за най-различни бизнеси, като в нея може да популяризирате дейността си, когато системно публикувате нова и полезна информация. От Sky Prime гарантираме, че препратките, които получавате от LinkedIn, допринасят за по-голям таргетиран трафик от потребители, интересуващи се конкретно от Вашите продукти и услуги. В допълнение желаем да споделим, че в тази социална мрежа регистрираните потребители са над 350 000 000 от 180 държави по света.

ПОЛЕЗНА ЛИ Е РЕГИСТРАЦИЯ В TWITTER ?

За да повишите рейтинга си и да поддържате директен контакт с хората, които се интересуват от предлаганите от Вас услуги, от Sky Prime Ви препоръчваме да си направите фирмен профил в социалната мрежа Twitter. Там ще можете да споделяте актуална информация и да вграждате NoFollow линкове към уеб сайта си или отделни страници в него, свързани с туита, който желаете да създадете. Ретуитовете и съобщенията, които ще получавате, създават социални сигнали и поради тази причина ще Ви помогнат да се класирате на по-добро място в търсачката.